Trgovina opekastil

Naložbo VAVČER ZA DIGITALNI MARKETING (izdelavo spletne strani in spletne trgovine,) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj

Pri nas imate največjo izbiro

IZBERITE SI OPEKO PO VAŠI ŽELJI

VELIKOST OPEKE

Velikost opeke se morda zdi manj pomembna kot barva ali oblika površine, vendar se njen pomen poveča na večjih površinah, kjer velikost opeke prav tako določa osebnost vašega projekta.

MONTAŽA OPEKE S FUGO

Tradicija v zidarstvu pogosto narekuje fuge širine cca. 10-12 mm. Izbira pravilne barve fuge ni lahka naloga. Fuga lahko pokriva do 25% površine fasade in tako v veliki meri določa videz le- te.

Fugiranje s svetlimi barvami poudarja barvo opeke, temna barva daje celotni površini temnejši videz, barva v tonu opeke pa naredi površino bolj barvno intenzivno.

Če želite videti kakšen učinek bo barva fuge imela na izbrano opeko, vas vabimo, da si ogledate modulacijo na spletni strani našega dobavitelja opeke: www. nelissen.be/mixandjoint

Ponudimo vam lahko namensko fugirno maso proizvajalca Seifert, ki ima v svoji barvni paleti na izbiro več kot 20 različnih barv.

MONTAŽA OPEKE BREZ FUGE – NA STIK

Trend, ki postaja vse bolj priljubljen, je lepljenje opeke na stik, brez poudarjene fuge.

Pri montaži na stik je ves poudarek na sami opeki, saj ni izrazito vidnih spojev in površina dobi videz, kot da so opeke le zložene skupaj.

Če želite moderno minimalistično arhitekturo, s čistimi linijami, potem je za vas to ena od možnih rešitev. V primerjavi z montažo na poudarjeno fugo, bo pri tem načinu barva opeke veliko bolj intenzivna.

d
Sed ut perspiclatis unde olnis iste errorbe ccusantium lorem ipsum dolor